𝐽𝑎𝑤𝑜ℎ𝑙, we mogen het eindelijk zeggen: De Helden van Oranje komt terug! Dit jaar op 2 oktober. Huh? Niet met Koningsnacht? 𝑁𝑒𝑖𝑛! Wat hebben we behoefte aan 𝑔𝑒𝑚𝑢̈𝑡𝑙𝑖𝑐ℎ𝑘𝑒𝑖𝑡. Dansen, sjansen en liters bier. Het heeft lang genoeg geduurd. Daarom komt De Helden van Oranje dit jaar naar Stadspark Groningen met een speciale 𝙊𝙠𝙩𝙤𝙗𝙚𝙧𝙛𝙚𝙨𝙩 editie! 𝑆𝑢𝑝𝑒𝑟𝑡𝑜𝑙𝑙! Trek je lederhosen en dirndl maar uit de kast. Wir sind zurück!

LINE UP

Wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

INFO

 • Adres

  De Helden van Oranje vindt plaats in het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen.

 • Datum & Tijden

  De Helden van Oranje vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 15:00 – 01:00 uur. 

 • Minimumleeftijd

  De Helden van Oranje Groningen is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 is vereist.

 • Munten

  Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om munten te kopen. Het is mogelijk om munten te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.

  Het is niet mogelijk om eenmaal gekochte munten te retourneren.

 • Groepen

  Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@deheldenvanoranje.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.

 • Fotoapparatuur

  Op de Helden van Oranje mag je je eigen camera meenemen, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele camera is. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen? Mail dan naar info@deheldenvanoranje.nl  voor een persaccreditatie.

 • Tickets

  Tickets voor De Helden van Oranje Groningen zijn te bestellen.

  Regular Ticket (voor 1 persoon): €16,- incl. service fee
  Groepsticket (voor 5 personen): €72,50 incl. service fee

 • Kluisjes

  Op De Helden van Oranje Groningen werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze openmaakt met een cijfercombinatie. Je hebt dus geen sleutel nodig, hierdoor betaal je ook geen borg. Je kunt in de voorverkoop een e-locker huren. Je ontvangt dan uiterlijk een dag voor het event een code per mail waarmee je het kluisje kunt openmaken.

  Medium locker voor € 8,00 ( 24 x 28 x 50 cm)
  Grote locker voor € 10,00 ( 35 x 28 x 50 cm).

  Bestel jouw locker hier.

 • Onofficiële ticketverkoop

  Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

 • Problemen met tickets

  Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met info@deheldenvanoranje.nl

De Helden van Oranje vindt plaats in het Stadspark, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Openbaar vervoer

Ga goed voorbereid op pad en plan je reis.

Kom je uit de richting van Leeuwarden, Delfzijl, Leer, Roodeschool of Veendam pak dan de trein via www.arriva.nl. Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Als je eenmaal aangekomen bent met de trein, moet je nog een stukje lopen.

Kijk voor actuele vervoersinformatie op www.9292ov.nl voor de goede verbindingen en alternatieven vanuit heel Nederland.

Fiets

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

Kiss&Ride

De Kiss&Ride is voor Restaurant Ni Hao op de Concourslaan.

Taxi

De Taxi standplaats is op de Paterswoldseweg nabij kruising Parkweg.

• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
• Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
• De Helden van Oranje Groningen is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 is vereist.
• Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
• Voor bezoekers is het niet toegestaan een eigen stoel mee te nemen, ook als je niet in staat bent gedurende langere tijd te staan.
• Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de visitatie. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@4pmentertainment.nl.
• Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
• Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
• Het bezit en/of gebruik van lachgas/distikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.
• Er vindt een strenge fouillering plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.
• Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
• Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
• Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
• Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.
• Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar De Helden van Oranje evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een Go Pro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
• Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

 • Wordt De Helden van Oranje 2020 verplaatst?

  Ja, De Helden van Oranje 2020 wordt verplaatst naar 18 september 2020 en zal plaatsvinden in Groningen. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt van ons geen nieuw ticket.
 • Waarom wordt De Helden van Oranje 2020 verplaatst?

  Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kan De Helden van Oranje helaas niet op 26 april plaatsvinden. Na het bekijken van alle mogelijkheden is 18 september 2020 de beste datum gebleken om De Helden van Oranje 2020 dit jaar toch nog te kunnen laten plaatsvinden. Zo kunnen we samen met zoveel mogelijk Helden toch nog proosten op de verjaardag van de Koning in Groningen.

 • Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen?

  Onze prachtige festival wereld is afhankelijk van en draait op allerlei medewerkers, artiesten, leveranciers en freelancers. We willen jullie vragen om niet alleen ons, maar alle betrokkenen te blijven steunen, want we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit. Door geen restitutie aan te bieden, maar het evenement te verplaatsen naar september, proberen we onze industrie in leven te houden, zodat we nog de komende jaren samen met jullie kunnen blijven proosten op de verjaardag van onze Koning. Mocht je alsnog restitutie aan willen vragen, dan kun je ons mailen op info@deheldenvanoranje.nl. Aanvragen kunnen tot 15 mei 2020 gedaan worden en de uitbetaling hiervan vindt plaats op 1 mei 2021.

 • Wat als ik op de nieuwe datum (18 september 2020) niet kan?

  Stuur ons dan een mail, zodat we je ticket kunnen omzetten voor De Helden van Oranje 2021 (26 april 2021).

 • Wat als De Helden van Oranje ook op 18 september 2020 niet kan doorgaan in verband met het coronavirus?

  We hopen uiteraard op het beste, maar mochten de maatregelen voor grote evenementen in september nog steeds gelden, dan volgt weer nieuwe informatie over je kaartje. Deze zal dan omgezet worden naar de editie in 2021 (26 april). Je bent het geld van je kaartje dus nooit kwijt!

 • Heb ik een nieuw ticket nodig voor 18 september?

  Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt van ons geen nieuw ticket.

 • Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuwe datum?

  Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van de geboekte artiesten voor de april editie ook te programmeren op 18 september. Hierover volgt spoedig een update.

 • Blijft de locatie voor De Helden van Oranje 2020 op 18 september hetzelfde?

  De locatie blijft hetzelfde, De Helden van Oranje zal plaatsvinden in het Stadspark in Groningen.

 • Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?

  Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de editie op 18 september.

 • Staat je vraag er niet tussen?

  Mail ons dan op info@deheldenvanoranje.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

LOCATIE

Stadspark Groningen

Concourslaan 10
9727 KD Groningen
Nederland

Bereikbaarheid

CONTACT

Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contact formulier.
Wij doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

PM&EA B.V.

Egelenburg 2
1081 GK Amsterdam
info@deheldenvanoranje.nl

TICKETSUPPORT

#DHVO2021

[elfsight_instagram_feed id=”1″]