DE HELDEN VAN ORANJE

Stadspark Groningen

Het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland vindt plaats tijdens Koningsnacht 2018  in Stadspark Groningen. Op 26 april 2018 verenigen wij ons met Nederlands grootste zangers en brengen een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn verjaardag. Dans, spring en zing uit volle borst mee met hits van toen én nu van onder andere André Hazes, The Partysquad, Nielson en Wolter Kroes. Een avond vol vaderlands trots, waar we gehuld in één kleur allemaal held zijn. Een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden. Nederland kent vele helden, maar voor één avond per jaar is iedereen een held.

Samen zijn wij;  De Helden van Oranje.

LINE UP

André Hazes

The Partysquad

Nielson

Wolter Kroes

Lange Frans

Danny de Munk

Tim Douwsma

Robert Leroy

Wesley Bronkhorst

INFO

 • Adres

  De Helden van Oranje Groningen vindt plaats in het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen.
 • Datum & Tijden

  De Helden van Oranje Groningen vindt plaats op 26 april van 18.00 tot 01.00 uur.

  17.30-18.30: DJ Maurice
  18.30-19.00: André Hazes
  19.00-19.30: Wolter Kroes
  19.30-20.00: DJ Maurice
  20.00-20.30: Wesly Bronkhorst
  20.30-21.00: Lange Frans
  21.00-21.30: DJ Maurice
  21.30-22.00: Nielson
  22.00-22.30: Tim Douwsma
  22.30-23.00: Team TNT
  23:00-23:30: Robert Leroy
  23:30-00:00: Danny de Munk
  00:00-00:45: The Partysquad
  00:45-01:00: Afsluiter DJ Maurice

 • Minimumleeftijd

  De Helden van Oranje Groningen is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 is vereist.
 • Munten

  Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om munten te kopen. Het is mogelijk om munten te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.
 • Fotoapparatuur

  Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dan ook geen probleem als je jouw dag op De Helden van Oranje deelt op social media. Sterker nog: gebruik #DHVO2018 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Op De Helden van Oranje is het meenemen van eigen fotoapparatuur toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@4pmentertainment.nl voor een pers accreditatie.
 • Groepen

  Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@4pmentertainment.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.
 • Tickets

  Tickets voor De Helden van Oranje Groningen zijn hier te bestellen.
 • Kluisjes

  Op De Helden van Oranje Groningen werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het evenement en hierdoor betaal je ook geen borg. We bieden bezoekers dit jaar ook de mogelijkheid om in de voorverkoop een e-locker aan te schaffen voor 7 euro (medium locker = 24 x 28 x 50 cm) of 9 euro (grote locker = 35 x 28 x 50 cm). Hiermee ontvang je uiterlijk een dag voor het event een code per e-mail waarmee je zelf een kluisje kunt openmaken. Je kunt je e-locker alvast hier bestellen.
 • Onofficiële ticketverkoop

  Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.
 • Problemen met tickets

  Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customerservice van Eventbrite via eventbrite.nl/support.

De Helden van Oranje vindt plaats in het Stadspark, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Openbaar vervoer

Op 26 april en woensdag 27 april rijden de treinen volgens een aangepaste regeling. Dit kan betekenen dat treinen op andere tijden of van andere perrons vertrekken en/of een andere eindbestemming hebben. Soms krijg je te maken met een extra overstap. Ga daarom goed voorbereid op pad en plan uw reis. In de Reisplanner ziet u wat de Oranjedienstregeling voor uw reis betekent. Houdt u rekening met veel drukte en eventueel extra reistijd. Check ook alvast uw terugreis. Als u laat op de avond nog naar huis reist, kijk dan vooraf of u uw aansluiting kunt halen. Kijk op de dag zelf, kort voor vertrek voor het meest actuele advies.

Kom je uit de richting van Leeuwarden, Delfzijl, Leer, Roodeschool of Veendam pak dan de trein via www.arriva.nl. Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Als je eenmaal aangekomen bent met de trein, moet je nog een stukje lopen.

Er rijden geen NS-treinen tussen Zwolle en Groningen die nacht. Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.gvb.nl of raadpleeg www.9292ov.nl  voor de goede verbindingen en alternatieven.

Fiets

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

Taxi + Kiss&Ride

Taxi’s kunnen stoppen op de busstrook van de oostelijke rijbaan Paterswoldeweg, nabij de kruising met de Parkweg.

De Kiss&Ride is vlak voor Restaurant Ni Hao op de Concourslaan.

• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
• Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
• De Helden van Oranje Groningen is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 is vereist.
• Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
• Voor bezoekers is het niet toegestaan een eigen stoel mee te nemen, ook als je niet in staat bent gedurende langere tijd te staan.
• Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de visitatie. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@4pmentertainment.nl.
• Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
• Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
• Het bezit en/of gebruik van lachgas/distikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.
• Er vindt een strenge fouillering plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.
• Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
• Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
• Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
• Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.
• Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar De Helden van Oranje evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een Go Pro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
• Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

LOCATIE

Stadspark Groningen

Concourslaan 10
9727 KD Groningen
Nederland

Bereikbaarheid

CONTACT

Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contact formulier.
Wij doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

PM&EA B.V.

Egelenburg 2
1081 GK Amsterdam
info@deheldenvanoranje.nl

TICKETSUPPORT

#DHVO2018