DE HELDEN VAN ORANJE

Breepark Breda

De Helden van Oranje is het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland. Op 26 april 2019 verenigen al onze Helden zich in Breepark Breda. Met oer-Hollandse gezelligheid, brengen we samen met Nederlands grootste zangers een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn verjaardag. Dans en zing uit volle borst mee met hits van toen én nu van onder andere Tino Martin, Snollebollekes en Tim Douwsma.

Nederland kent vele helden, maar voor één avond per jaar is iedereen een held. Samen zijn wij: De Helden van Oranje

LINE UP

Xander de Buisonjé

Tino Martin

Snollebollekes

Tim Douwsma

Wesley Klein

Henk Dissel

Pascal Redeker

Ferry de Lits

Wesly Bronkhorst

Gebroeders Rossig

DJ Coenio

INFO

 • Adres

  De Helden van Oranje Breda vindt plaats in Breepark, Bavelseparklaan, 4817 ZX in Breda.
 • Datum en tijd

  De Helden van Oranje Breda vindt plaats op 26 april van 18.00 tot 01.00 uur.
 • Minimumleeftijd

  De Helden van Oranje Breda is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 is vereist.
 • Munten

  Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om munten te kopen. Het is mogelijk om munten te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.
 • Fotoapparatuur

  Een foto zegt meer dan duizend woorden. Deel jouw avond op de Helden van Oranje op social media! Gebruik #DHVO2019 om ons te vinden op Facebook en Instagram.

  Op de Helden van Oranje mag je je eigen camera meenemen, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele camera is. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen? Mail dan naar communicatie@breepark.nl voor een persaccreditatie.

 • Groepen

  Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@breepark.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.
 • Kluisjes/Garderobe

  Bij De Helden van Oranje in Breda kun je je jas ophangen in een bewaakte garderobe. Je betaalt per op te hangen item één munt. Gebruik van de garderobe is geheel op eigen risico.
  • Tickets

   Tickets voor De Helden van Oranje Breda zijn hier te bestellen.

   Regular Ticket: €10,- inclusief service fee.
   Groepsticket (voor 5 personen): €40,- inclusief service fee.

  • Onofficiële ticketverkoop

   We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je af om tickets te kopen via een dergelijk kanaal, omdat we niet kunnen garanderen dat het ticket geldig is. Voorkom deze teleurstelling!
  • Problemen met tickets

   Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling,
   kun je contact opnemen met de customerservice van Eventim.

  De Helden van Oranje vindt plaats in Breepark, Bavelseparklaan, 4817ZX in Breda. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

  Openbaar vervoer

  Op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april rijden de treinen volgens een aangepaste regeling. Dit kan betekenen dat treinen op andere tijden of van andere perrons vertrekken en/of een andere eindbestemming hebben. Soms krijg je te maken met een extra overstap. Ga daarom goed voorbereid op pad en plan uw reis. In de Reisplanner ziet u wat de Oranjedienstregeling voor uw reis betekent. Houdt u rekening met veel drukte en eventueel extra reistijd. Check ook alvast uw terugreis. Als u laat op de avond nog naar huis reist, kijk dan vooraf of u uw aansluiting kunt halen. Kijk op de dag zelf, kort voor vertrek voor het meest actuele advies.

  Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.gvb.nl of raadpleeg www.9292ov.nl voor de goede verbindingen.

  Fiets
  De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

  Parkeren
  Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.

  Tijdens De Helden van Oranje Breda zijn de huisregels van Breepark van toepassing. Je bent verplicht je aan deze huisregels te houden dus lees deze goed door via: https://breepark.nl/huisregels/

  • De Helden van Oranje behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.
  • De Helden van Oranje behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
  • De Helden van Oranje behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
  • Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
  • De Helden van Oranje is Breda is een 18+ evenement.
  • Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
  • Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de visitatie. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@breepark.nl.
  • Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
  • Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
  • Het bezit en/of gebruik van lachgas/distikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.
  • Er vindt een strenge fouillering plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.
  • Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
  • Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
  • Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.
  • De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
  • Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.
  • Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar De Helden van Oranje evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een Go Pro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
  • De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
  • Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

  LOCATIE

  Breepark Breda

  Bavelseparklaan
  4817 ZX Breda
  Nederland

  Bereikbaarheid

  CONTACT

  Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contact formulier.
  Wij doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  PM&EA B.V.

  Bavelseparklaan
  4817 ZX Breda
  info@breepark.nl

  TICKETSUPPORT

  #DHVO2019