DE HELDEN VAN ORANJE

RAI Amsterdam

Het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland vond dit jaar voor het eerst plaats tijdens Koningsnacht 2017  in Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Op 26 april 2017 verenigden wij ons met Nederlands grootste zangers en brachten een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn verjaardag.  We hebben gedanst, gesprongen en uit volle borst meegezongen met hits van toen én nu van onder andere Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin en Xander de Buisonjé. Een avond vol vaderlands trots, waar we gehuld in één kleur allemaal een held waren. Een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden. Nederland kent vele helden, maar voor één avond per jaar is iedereen een held.

Samen zijn wij;  De Helden van Oranje.

LINE UP

Jan Smit

Gerard Joling

Xander de Buisonjé

Tino Martin

Glennis Grace

Willeke Alberti

Henk Dissel

Quincy

Rick Brandsteder

INFO

 • Adres

  De Helden van Oranje Amsterdam vindt plaats bij de RAI Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ in Amsterdam.
 • Minimumleeftijd

  Voor De Helden van Oranje Amsterdam geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.
 • Munten

  Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om munten te kopen. Het is mogelijk om munten te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.
 • Fotoapparatuur

  Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dan ook geen probleem als je jouw dag op De Helden van Oranje deelt op social media. Sterker nog: gebruik #DHVO2017 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Op De Helden van Oranje is het meenemen van eigen fotoapparatuur toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@4pmentertainment.nl voor een pers accreditatie.
 • Groepen

  Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@4pmentertainment.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.
 • Tickets

  Tickets voor De Helden van Oranje Amsterdam hier zijn te bestellen.
 • Kluisjes

  Op De Helden van Oranje Amsterdam werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het evenement en hierdoor betaal je ook geen borg. We bieden bezoekers dit jaar ook de mogelijkheid om in de voorverkoop een e-locker aan te schaffen voor 7 euro (medium locker = 24 x 28 x 50 cm) of 9 euro (grote locker = 35 x 28 x 50 cm). Hiermee ontvang je uiterlijk een dag voor het event een code per e-mail waarmee je zelf een kluisje kunt openmaken. Je kunt je e-locker alvast hier bestellen.
 • Onofficiële ticketverkoop

  Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.
 • Problemen met tickets

  Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customerservice van Ticketscript via support@ticketscript.com.

De Helden van Oranje Amsterdam vindt plaats in de RAI Amsterdam. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Openbaar vervoer
Op dinsdagavond 26 april en woensdag 27 april rijden de treinen volgens een aangepaste regeling.

Op woensdagavond 26 april en donderdag 27 april rijden de treinen volgens de Oranjedienstregeling. NS zet deze dagen langere en extra treinen in. Dit kan betekenen dat treinen op andere tijden of van andere perrons vertrekken en/of een andere eindbestemming hebben. Soms krijg je te maken met een extra overstap. Ga daarom goed voorbereid op pad en plan uw reis. In de Reisplanner ziet u wat de Oranjedienstregeling voor uw reis betekent. Houdt u rekening met veel drukte en eventueel extra reistijd. Check ook alvast uw terugreis. Als u laat op de avond nog naar huis reist, kijk dan vooraf of u uw aansluiting kunt halen. Kijk op de dag zelf, kort voor vertrek voor het meest actuele advies.

Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.gvb.nl of raadpleeg www.9292ov.nl voor de goede verbindingen.

Volg de hekkenlijn vanuit route naar NS en Lijn 4 voetpad P7 en P2 naar entree C.

Fiets
De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren
Bezoekers van De Helden van Oranje Amsterdam kunnen parkeren bij P1 of P2. Houd er rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is. De organisatie adviseert bezoekers daarom zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. De kosten voor het parkeren zijn €18 en tickets kunnen hier online besteld worden.

TAXI + KISS&RIDE
Op P4 is een voorziening voor ‘Kiss & Ride’. Door de taxi kun je je laten afzetten bij P1 sectie 1. Wil je weer met de taxi terug, dan is de dichtstbijzijnde taxistandplaats bij het Okura Hotel Amsterdam op 5-10 minuten loopafstand. De organisatie kan niet garanderen dat hier ook taxi’s zijn, gezien de vele feesten, gewijzigde routes en drukte door de grote vraag naar taxi’s.

• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
• De Helden van Oranje behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
• Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
• Voor alle evenementen van De Helden van Oranje geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een geldig legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
• Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
• Alle De Helden van Oranje evenementen zijn toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Waar nodig zijn er brede doorgangen en waar trappen aanwezig zijn zorgt De Helden van Oranje voor aanpassing. Er zijn altijd mindervalide toiletten aanwezig. Er zijn geen aparte ruimtes voor mindervalide bezoekers. Rolstoelen en krukken zijn toegestaan.
•  Voor bezoekers is het niet toegestaan een eigen stoel mee te nemen, ook als je niet in staat bent gedurende langere tijd te staan.
• Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de visitatie. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@4pmentertainment.nl.
• Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
• Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
• Het bezit en/of gebruik van lachgas/distikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.
• Er vindt een strenge fouillering plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.
• Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
• Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
• Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
• Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.
• Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar De Helden van Oranje evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een Go Pro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
• De Helden van Oranje is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
• Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

LOCATIE

RAI Amsterdam

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
Nederland

Bereikbaarheid

CONTACT

Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contact formulier.
Wij doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

PM&EA B.V.

Luchtvaartstraat 4
1059 CA Amsterdam
info@deheldenvanoranje.nl

TICKETSUPPORT

#DHVO2017